Verslag Amsterdam Motor Show (IAMS) 2024

Verslag Amsterdam Motor Show (IAMS) 2024

amsterdam motor show iams 2024

Afgelopen weekend barstte het spektakel in de RAI Amsterdam weer los. Op de Amsterdam Motor Show (IAMS) stonden 350 auto’s klaar om bewonderd te worden: getunede auto’s, klassiekers, supercars, hypercars en zelfs enkele elektrische auto’s. Bekijk hieronder mijn foto’s en video van deze 2024-editie.

Video

Tuning

Klassiekers

Super- en hypercars

Van alles

Volgend jaar weer?

Zoals gezegd was ik er in 2018 ook bij. Dat was de eerste editie van het event. Toen was ik niet heel enthousiast. Het was wel leuk, maar na een paar uur was ik wel uitgekeken. Nu, jaren later, dacht ik, ik geef het nog een kans.

Maar eerlijk gezegd had ik nu hetzelfde. Na drie uur rondlopen had ik alles wel gezien. En ik heb echt wel de tijd genomen. Ben je een jaar of 15, dan denk ik dat je je makkelijk een hele dag vermaakt. Dus: het was leuk, maar niet leuk genoeg om volgend jaar terug te komen.

Written by
Robert van Heerde