Review Volvo XC60 Recharge T6 Inscription

Review Volvo XC60 Recharge T6 Inscription

de volvo xc60 t6 recharge in het rood

Voor mij staat de Volvo XC60 Recharge T6 Inscription. Een hele mond vol. De komende week is hij ‘van mij’. In deze rijtest lees je er alles over.

Het eerste wat mij opvalt aan deze XC60 Recharge, is de originele samenstelling. In een land waar zo’n beetje alle auto’s zwart of grijs zijn, is deze in Fusion Red uitgevoerde XC60 een hele verademing. De kleur past trouwens ook perfect tussen alle herfstkleuren die je momenteel in de natuur tegenkomt.

Maar niet alleen de kleur valt op. Want onze testauto is voorzien van enorme 22 inch velgen. Ik vraag mij direct af wat er overblijft van het comfort. Want hoe groter de velgen, hoe minder daarvan overblijft. Daarover later meer.

het interieur van de volco xc60 inscription

Want eerst vertel ik nog wat meer over de samenstelling van de auto. Bij het openen van het portier word ik opnieuw verrast. Je verwacht natuurlijk lederen bekleding in een auto als de Volvo XC60. Maar nee, deze XC60 is uitgerust met lichtgrijze wollen bekleding. Het is de eerste keer dat ik een auto met wollen bekleding zie.

Al met al een zeer verrassende combinatie. Een combinatie waar hopelijk meer mensen voor gaan kiezen.

Lees mijn volledige review op Dagelijksauto.nl

de achterkant van de volvo xc60
Written by
Robert van Heerde