Het front van de Honda NSX

Ja echt, er staat een Honda NSX te koop in Nederland

Heb je nog een paar ton liggen, en wil je eens wat anders dan een Porsche, Ferrari of Lamborghini? Dan heb ik hier het perfecte alternatief voor je: een Honda NSX van de tweede generatie. Veel zeldzamer wordt het niet. Zeker in Nederland.

Dit is de enige Honda NSX van de tweede generatie die momenteel in Nederland te koop staat. Ook in Duitsland zijn ze dun gezaaid. Daar staan er slechts drie te koop. Deze generatie NSX is nooit officieel in Nederland verkocht. Niet zo gek ook dat er maar drie van rondrijden in ons landje, waarvan dit er eentje is. 

De NSX combineert een 3.5 liter V6 met drie elektromotoren. Ja, het is dus een hybride. Wel een hele spannende moet ik zeggen. Het systeemvermogen komt uit op 581 pk en 645 Nm koppel. De acceleratie van 0 naar 100 is voor elkaar in slechts 2,9 seconden en de lol is pas op bij 307 km/h.

Interesse? Hij staat te koop bij Honda Wesselink in Apeldoorn.

About the author

Robert van Heerde

Robert is Automotive SEO-specialist en een enorme autogek. Dat gaat waarschijnlijk nooit meer over. Alles wat hij beleeft op autogebied, lees je hier op Altijdauto.nl.

View all posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *