Bezoek aan het Louwman Museum

Bezoek aan het Louwman Museum

ingang louwman museum

In Den Haag vind je het Louwman Museum. Daar moet je als autoliefhebber toch een keer geweest zijn. Er staan meer dan 275 auto’s tentoongesteld. Samen vertellen ze het verhaal van 130 jaar autogeschiedenis. Vooral interessant voor mensen met een voorliefde voor oude auto’s.

Hieronder zie je wat mij betreft de hoogtepunten van het Louwman Museum. Ik moet je eerlijk bekennen dat de echte oude auto’s mij niet zoveel doen. Het museum heeft trouwens een mooi overzicht van alle auto’s.

Nu ik er toch ben

Aangezien ik al in Den Haag was, ging ik ook nog even langs dat andere ‘museum’. Dan heb ik het over Louwman Exclusive. Foto’s maken was binnen niet toegestaan. Gelukkig stond er buiten genoeg moois. Het contrast met het Louwman Museum is groot.

Written by
Robert van Heerde